Вечерас финале турнира Златна лопта

15.07.2012 09:10:00

Турнир Златна лопта у Атеници полако улази у своју завршницу. На спортском терену ОШ Свети Сава у Атеници синоћ су одиграни полуфинални мечеви. У првој уткамици која је почела у 21 час играле су екипе Српско-руско пријатељство и Gold-Fenix security. Био је то меч са доста голова и дуел великих пријатеља. Иако је прво повела екипа Српско-руског пријатељства, екипа Gold-Fenix је изједначила и потом повела, да би ту предност полако увећавала до краја меча. Прво полувреме завршено је резултатом 6:3, док је на крају меча резултат био 9:6 за Gold-Fenix.

У другом полуфиналном мечу састали су се Туристичка организација Чачак – Равногорски покрет. Овај полуфинални меч припао је ТОЧ-у који су на крају славили са 6:3.

Утакмица за треће место игра се вечерас од 21:15 минута и састају се Равногорски покрет и Руско-српско пријатељство, а потом ће се играти и финале између екипа екипа Туристичка организација Чачак – Gold-Fenix security.

Турнир Златна лопта се организује по трећи пут, а као и претходних година и ове је посећеност велика. Синоћ се на трибинама и око терена окупило више од 1.000 људи који су гледали квалитетан фудбал, чему су допринели и поједини играчи који играју у нашој репрезентацији за мали фудбал.

Котизација за учешће на турниру била је 12.000 динара по екипи, а наградни фонд је знатно већи. Прва награда је 200.000 динара, друга награда је 70.000 динара, а трећа 30.000 динара. Награде су предвиђене и за најбољег играча, стрелца, голмана, као и запублику. Организатор турнира је ФК Младост из Атенице, а пријатељи турнира су Чачанска банка, МЗ Свети Сава и МЗ Кулиновци.

Вечерас финале турнира Златна лопта

Вечерас финале турнира Златна лопта

Вечерас финале турнира Златна лопта

Вечерас финале турнира Златна лопта